Nordic Healthcare Group

NHG on suomalainen, yhtiön perustajien ja työntekijöiden 100%:sti omistama kasvuyritys. Olemme edelläkävijä terveys- ja sosiaalipalveluiden kehittämisessä ja tuomme ennakkoluulottomasti uusia ratkaisumalleja asiakkaidemme tarpeisiin. NHG on perustettu vuonna 2004 Teknillisen korkeakoulun tutkijoiden toimesta ja työmme taustalla on kansainvälisesti tunnustettu korkeatasoinen tutkimus.

NHG:llä on kymmenen vuoden kokemus terveys- ja sosiaalipalveluiden kehittämisestä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakkainamme on sairaanhoitopiirejä, kuntia, yksityisiä palveluntarjoajia, lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Katso lisää valituista referensseistämme. Palveluksessamme on noin 60 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta, jotka muodostavat osaamisellaan aina asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvan kokoonpanon. Käytämme myös paljon kliinisiä erikoisalojen huippuosaajia toimeksiannoissamme. Henkilöstömme rikkaus on monipuolinen osaamispohja ja laaja kokemus eri toimialoilta sekä kansainvälinen verkosto ja projektikokemus.

Tehdyn asiakastutkimuksen mukaan asiakkaat pitävät NHG:tä aikaansaavana muutoksentekijänä, joka osaa lähestyä ongelmia analyyttisesti ja asiantuntevasti. Asiakkaamme arvostivat erityisesti yrityksemme asiantuntemusta, asioihin paneutumista ja toiminnan uskottavuutta.

Perustiedot

Nordic Healthcare Group Oy
Y-tunnus 2629495-9

NHG Benchmarking Oy
Y-tunnus: 2195803-1

NHG Consulting Oy
Y-tunnus: 2343454-9

Kuntamaisema Oy
Y-tunnus: 2198907-3